Δείτε πώς περάσανε μικροί και μεγάλοι στην Ημέρα Περιβάλλοντος

IMG 6008Την περασμένη Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013, οι Φίλοι του Δάσους και 750 μαθητές δημοτικών σχολείων, γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος σε μία εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Παύλου Μελά στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο, οι μαθητές χωρισμένοι σε ομάδες, έκαναν περιβαλλοντικές δράσεις και κατόπιν έπαιξαν στα διάφορα παιχνίδια που ήταν στημένα για τη γιορτή αυτή. Έτσι λοιπόν μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες, τα παιδιά αντιλήφθηκαν το γιατί πρέπει να προστατεύουμε το περιβάλλον, αλλά παράλληλα είδαν και τρόπους για το πως πραγματοποιείται αυτό.

Εμείς, οι Φίλοι του Δάσους, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο Παύλου Μελά κ. Διαμαντή Παπαδόπουλο που μας έδωσε την ευκαιρία να οργανώσουμε μία τόσο επιτυχημένη εκδήλωση. Επίσης ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Κυριάκο Τσαταλμασίδη που με την υποστήριξή του και το υλικό που μας παραχώρησε για τη διοργάνωση αυτή, αλλά και με το έμψυχο δυναμικό του δήμου που μας βοήθησε, καταφέραμε να δώσουμε χαρά στα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή.

Το παρακάτω φωτογραφικό υλικό και το βίντεο που ακολουθεί, δείχνουν πόσο πολύ το διασκέδασαν μικροί αλλά και μεγάλοι, ενώ παράλληλα περάσανε όλοι με τον τρόπο τους μηνύματα περιβαλλοντικής συνείδησης.