Οι Φίλοι του Δάσους παίζουν Σκάκι

chessΤην περασμένη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013, οι Φίλοι του Δάσους και το 7ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Μετεώρων - Πολίχνης βρέθηκαν στη 1η ανοιχτή Σκακιστική Εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Πολίχνης μαζί με την Ένωση Πολιτών Μετεώρων Πολίχνης.

Το βασικό μήνυμα της εκδήλωσης αυτής ήταν εκτός από την προώθηση του αθλήματος, να φανεί ότι με συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη, μπορούν τέσσερις σύλλογοι με εντελώς διαφορετικά αντικείμενα, να συνυπάρξουν και να διοργανώσουν εκδηλώσεις και δράσεις για την ευρύτερη περιοχή της Πολίχνης, αλλά και να επεκταθούν και εκτός "συνόρων".

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Μετεώρων από τις 17:00 το απόγευμα και έδωσε τη δυνατότητα σε πολλά παιδιά αλλά και μεγάλους να αναμετρηθούν και να δουν τις δυνάμεις τους, σε ένα άθλημα που προάγει τον πολιτισμό και την ευγενή άμυλα. Όσοι συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να παίξουν σκάκι, αλλά ακόμα και να διαγωνιστούν στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε. Επίσης για όσους δεν γνώριζαν σκάκι, υπήρχαν δάσκαλοι από τον Σκακιστικό Όμιλο που έκαναν μαθήματα εκείνη την ώρα.

Τέλος η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή μεταλλίων και αναμνηστικών στους συμμετέχοντες.

sop enpol