Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση - Eκλογές νέου ΔΣ - Κοπή Βασίλοπιτας

logo-imageΑξιότιμοι κυρίες και κύριοι,

Σας καλούμε σε Γενική Συνέλευση (Γ.Σ) των μελών του συλλόγου μας, την Κυριακή 3  Ιανουαρίου 2016 ώρα 11:30, στο 6ο Δημοτικό σχολείο Μετεώρων-Πολίχνης. Η απαρτία θα διαπιστωθεί με την υπογραφή των ¾ των μελών του συλλόγου στο ειδικό βιβλίο ΓΣ του συλλόγου.

Την ίδια μέρα δηλαδή Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 ώρα 11:00  θα προηγηθεί η κοπή της Βασιλόπιττας. Για τον σκοπό αυτό καλούνται  και τα μέλη των οικογενειών και οι φίλοι του συλλόγου.

Επειδή κατά την διετία που πέρασε το Δ.Σ. αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα κάποια των οποίων θα ανακοινωθούν την ημέρα της συνεδριάσεως της ΓΣ, κρίθηκε σκόπιμο η αλλαγή σύνθεσης ΔΣ και η αλλαγή του τρόπου λειτουργίας αυτού. Έτσι παραιτούνται τα μέλη ΔΣ και καλείται η ΓΣ μελών του συλλόγου να εκλέξει νέα Συμβούλια ενώ καλούνται και τα μέλη του συλλόγου να δηλώσουν υποψηφιότητες για την εκλογή τους στα όργανα διοικήσεως του συλλόγου. Η υποβολή των δηλώσεων – αιτήσεων πρέπει να γίνει έως το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 και να ακολουθήσει η ανακήρυξις των υποψηφίων σε σχετική προς τούτο συνεδρίαση ΔΣ.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση και τη δήλωση υποψηφιότητας.