Θερινό Σινεμά

cinemaΜπορεί οι περισσότεροι από εμάς να λείπουν για τις κατασκηνώσεις, αλλά όσοι έμειναν πίσω δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια. Τώρα που λείπουν οι γάτοι θα χορέψουν τα ποντίκια.

Έτσι ετοιμάζουμε θερινό σινεμά για την ερχόμενη Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013 στις 19:00 στο άλσος Μετεώρων - Πολίχνης και σας περιμένουμε όλους με τα παιδιά σας, τα ανίψια σας και τα βαφτιστήρια σας για να δουν παιδική ταινία.

Περισσότερα...

Μπουγέλο Party 2

mpougelo-party2Καλοκαίρι - Ζέστη και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα δροσιστικό Μπουγέλο Party. Έτσι λοιπόν, οι γνωστοί βαβουριάριδες Φίλοι του Δάσους και 7ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Μετεώρων - Πολίχνης, διοργανώνουν τη Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 το 2ο Μπουγέλο Party στις 18:00 το απόγευμα στο άλσος μας.

Όλοι, μα όλοι, μικροί και μεγάλοι θα γίνουμε μούσκεμα!!! Γιατί μέσα στο καλοκαίρι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από δροσιά, διασκέδαση και ξεγνιασιά.

Φορέστε τις βερμύδες σας, τις σαγιονάρες σας και το μαγιό σας και ελάτε να βραχούμε όλοι μαζί.

Are yoy ready to get WET???

Φτιάξε ένα Πανό 2

pano2Τη Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013 στις 19:00, όλα τα παιδάκια είναι καλεσμένα για να μάθουν να φτιάχνουν ένα Πανό. Άλλη μία από τις καλοκαιρινές αποΔράσεις για να περάσουμε καλά και κυρίως οι μικροί της παρέας που θα μάθουν να φτιάχνουν πανό και να ζωγραφίζουν πάνω σε αυτό.

Όλα τα παιδάκια λοιπόν είναι καλεσμένα να συμμετέχουν και να περάσουν καλά με πολύ χρώμα, ζωντάνια, κέφι, και χαμόγελα.

Οι Φίλοι του Δάσους και το 7ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Μετεώρων Πολίχνης σας περιμένουν όλους μικρούς και μεγάλους στο άλσος μας.

Πέτυχε το Στόχο 2

stoxos2Και συνεχίζουμε με της καλοκαιρινές αποΔράσεις για μικρούς και μεγάλους. Τη Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 στις 19:00 μαζευόμαστε και σημαδεύουμε για να κερδίσουμε.

Οι Φίλοι του Δάσους μαζί με το 7ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Μετεώρων - Πολίχνης, φτιάχνουν ένα απόγευμα με μοναδικές δραστηριότητες που όλες έχουν σκοπό να Πετύχουμε το  Στόχο. Πολλά παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα για να περάσουμε όλοι καλά, να διασκεδάσουμε, να γελάσουμε, αλλά και να κερδίσουμε δωράκια.

Τοξοβολία, Darts, Σκοποβολή, Κρίκοι και Bowling, είναι μερικά από τα παιχνίδια που θα παίξουμε.

Σας περιμένουμε στην πιο παιχνιδιάρικη παρέα του καλοκαιριού

Πρόγραμμα καλοκαιρινών δράσεων και παιχνιδιών

xalaraΑπό τη Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 άνοιξε η αυλαία για τις εβδομαδιαίες καλοκαιρινές δράσεις μας για να χαλαρώσουμε και να περάσουμε καλά μικροί και μεγάλοι. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με θερινό σινεμά για τα παιδιά που είδαν τη ταινία "Μαδασκάρη 3" και με τα απαραίτητα συνοδευτικά όπως ποπ-κορν, τοστ και χυμούς διασκέδασαν και γέλασαν. Οι μεγάλοι της παρέας που παρευρέθηκαν στο άλσος, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις μελλοντικές ενέργειες του συλλόγου, ενώ πέρασαν εξ ίσου καλά συμμετέχοντας στα παραδοσιακά ελληνικά πηγαδάκια.

Περισσότερα...