Ευχαριστήρια επιστολή από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού

pavlosmelasΜε μία ευχαριστήρια επιστολή, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά κ. Τσαταλμπασίδης Κυριάκος, επιβράβευσε την προσπάθεια των εθελοντών του συλλόγου μας για την συμμετοχή και τη διοργάνωση της επιτυχημένης εκδήλωσης για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος που πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.

Περισσότερα...

Ολοκλήρωση Γενικής Συνέλευση

image-28Τη Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 ολοκληρωθηκε η Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας, αφού κατά τη δεύτερη συνεδρίαση και βάση του καταστατικού, απαρτία σημείωνεται με όσα τα παρόντα μέλη.

Έτσι λοιπόν είχαμε την ευκαιρία, εκτός των τυπικών και διαδικαστικών θεμάτων, να συζητήσουμε για την πορεία των Φίλων του Δάσους, τις δράσεις που θα διοργανώσουμε, τις ανάγκες που υπάρχουν κ.α. Το ύψιστο όργανο του συλλόγου δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει την έγκριση νέων μελών που εντάχθηκαν στο δυναμικό του, ενώ πραγματοποιήθηκε ψηφορία για συμπληρωματική εκλογή μελών του Δ.Σ.

Περισσότερα...

Επανάληψη Γενικής Συνέλευσης

logo smallΤη Κυριακή 02/06/2013 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών για τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης των Φίλων του Δάσους. Λόγω του ότι δεν συμπληρώθηκαν τα ¾ των μελών και σύμφωνα με το άρθρο 14 §1 του καταστατικού, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ερχόμενη Κυριακή 09/06/2013 και ώρα 11:00π.μ. στο Αλσύλλιο Μετεώρων Πολίχνης (αναψυκτήριο). Σύμφωνα με το άρθρο 14 §2 του καταστατικού, η απαρτία θα διαπιστωθεί με όσα μέλη προσέλθουν.

Περισσότερα...

Πρόσκληση για την Ημέρα Περιβάλλοντος

prosklisi im per 2013

Τη Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος μαζί με τα παιδιά δημοτικών σχολείων που μέσα από περιβαλλοντικές ενέργειες θα περάσουν το δικό τους μήνυμα. Σε μία άνευ προηγουμένου εκδήλωση, ο Δήμος Παύλου Μελά μαζί με του Φίλους του Δάσους σας περιμένουν στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά (κτίριο Χ) για να παρακολουθήσετε από κοντά την προσπάθεια εκατοντάδων μαθητών που με την αθωότητα και το κέφι τους, θα έρθουν σε επαφή με τη φύση μέσα από πρωτότυπους και διασκεδαστικούς τρόπους.

Σας περιμένουμε όλους!!!


Ώρα έναρξης 09:00. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

logo smallΣας καλούμε σε Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.) των μελών του συλλόγου μας, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 ώρα 11:00, στο αλσύλλιο Μετεώρων. Η απαρτία θα διαπιστωθεί με την υπογραφή των ¾ των μελών του συλλόγου στο ειδικό βιβλίο ΓΣ του συλλόγου.
Σε περίπτωση μη απαρτίας (άρθρο 14 §1) η Γ.Σ. των μελών θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 9 Ιουνίου 2013  στο ίδιο μέρος δηλαδή στο Αλσύλλιο Μετεώρων Πολίχνης (αναψυκτήριο),  την ίδια ώρα 11:00 και με τα ίδια θέματα. Απαρτία αυτή την δεύτερη φορά θα διαπιστωθεί με όσα μέλη παρευρίσκονται (άρθρο 14 §2 Καταστατικού)

Περισσότερα...