Μπουγέλο Party στην καρδιά του καλοκαιριού

mpougelo partyΤη Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012 στις 18:00 σας περιμένουμε για ένα τρελό Μπουγέλο Party με την παρέα σας στο Αλσύλλιο Μετεώρων Πολίχνης Θεσσαλονίκης. Εκεί θα μαζευτούμε όλοι, μικροί - μεγάλοι για να ξεσαλώσουμε, να βραχούμε και να χορέψουμε με δυνατή μουσική!!!

Το μόνο που θα χρειαστείτε, είναι μία δεύτερη αλλαξιά ρούχα γιατί θα πέσει... πολύ νερό.

Are you ready to get WET?

Ξέρεις που να ρίξεις το λάδι μετά από το μαγείρεμα στο σπίτι;

ladiΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Ξέρεις που να ρίξεις το λάδι μετά από το μαγείρεμα στο σπίτι; Ίσως ναι, αλλά πάντα είναι καλό να διαδίδουμε τέτοιου είδους πληροφορίες.  Ακόμα και αν δεν τηγανίζουμε πολύ, όταν το κάνουμε, ρίχνουμε συνήθως το  χρησιμοποιημένο λάδι στο νεροχύτη της κουζίνας. Αυτό είναι ένα από τα  μεγαλύτερα λάθη που μπορούμε να κάνουμε. Γιατί το κάνουμε? Γιατί πολύ απλά  δεν υπάρχει κανείς για να μας πει το σωστό τρόπο.

Περισσότερα...

Φροντίδα Αλσυλλίου

pinokioΑγαπητοί φίλοι , μέλη του συλλόγου μας

Το Αλσύλλιο που αγαπήσαμε, χρειάζεται την φροντίδα όλων μας. Κι εμείς το φροντίζουμε την Κυριακή 1η Απριλίου 2012.

Προσκλήθηκαν και θα έρθουν Πρόσκοποι, Λυκόπουλα, η ένωση παλαιών Προσκόπων Νεάπολης, παιδιά της Πολίχνης (Α.Μ.Ε.Α), Κατηχητικό, γονείς και φίλοι.

Εσύ θα λείπεις από την πανήγυρη αυτή φροντίδας του Αλσυλλίου;

Την ημέρα εκείνη, όποιος φθάνει στο κέντρο του αλσυλλίου, είτε ως ομάδα ανθρώπων είτε ως άτομο,  θα τον υποδέχεται η γραμματεία και θα του δίδει τις κατευθύνσεις συμμετοχής και εργασίας φροντίδας του δάσους.

Περισσότερα...

Κατασκευές φωλιών πουλιών και κιόσκι

kioskΟι Φίλοι του Δάσους σε συνεργασία με το 7ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Μετεώρων - Πολίχνης, διοργανώνουν για τη Κυριακή 01 Απριλίου 2012 δραστηριότητες κατασκευής φωλιών για πουλιά καθώς και ένα κιόσκι εντός του Αλσυλλίου Μετεώρων.

Σας καλούμε να συμμετέχετε όλοι σας για να περάσετε καλά, αφού εκτός από τη χαρά και την ικανοποίηση της συμμετοχής σας σε δραστηριότητα προσφοράς στο αλσύλλιο που αγαπήσαμε, θα προσφερθεί και η παραδοσιακή φασολάδα με νηστίσιμα εδέσματα.

Περισσότερα...

Ο πιο μαγευτικός Χαρταετός

xartaetosΗ εφορεία Αεροπροσκόπων της Π.Ε.Θ σας καλεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 10:30 ελάτε όλοι μαζί να κατασκευάσουμε ένα μαγευτικό χαρταετό στο Άλσος Μετεώρων Πολίχνης.

Και φυσικά θα είναι και Φίλοι του Δάσους εκεί!!! Όχι για να βοηθήσουμε, ούτε να υποστηρίξουμε, αλλά για να περάσουμε όλοι καλά σαν μία μεγάλη παρέα!!!

Σας περιμένουμε...