Εκπαίδευση Α' Βοηθειών

IMG 4753Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012, μέλη των Φίλων του Δάσους και του 7ου Συστήματος Αεοροπροσκόπων Μετεώρων - Πολίχνης, παρακολούθησαν εκπαίδευση Α' Βοηθειών που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Ερυθρού Σταυρού στο λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Ο Αρχηγός του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών κ. Μανώλης Πρώιμος ήταν ο εκπαιδευτής μας και μας έδωσε τις βασικές αρχές των Α' Βοηθειών και πότε εφαρμόζονται, ενώ στα πλαίσια της εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκαν αναπαραστάσεις παροχής Α' Βοηθειών.

Περισσότερα...

Εκπαίδευση Α' Βοηθειών για τα μέλη μας

 

helpΑξιότιμοι κυρίες και κύριοι

Με την  επιστολή μας αυτή σας γνωρίζουμε ότι , θα γίνει εκπαίδευση των μελών μας σε θέματα Α’ Βοηθειών με την συνεργασία του Σώματος Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 14:00. Η εκπαίδευση θα διαρκέσει μέχρι τις 17:00 το απόγευμα και θα πραγματοποιηθεί στην έδρα των Σαμαρειτών που βρίσκεται στην οδό Ναυάρχου Κουντουριώτη 2.

Περισσότερα...

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας

logoΑξιότιμοι κυρίες και κύριοι

Σας καλούμε σε Γενική Συνέλευση (Γ.Σ) των μελών του συλλόγου μας, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012 ώρα 11:00, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Μετεώρων που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βουλγαροκτόνου και Σκύδρας στα Μετέωρα Πολίχνης. Η απαρτία θα διαπιστωθεί με την υπογραφή των ¾ των μελών του συλλόγου στο ειδικό βιβλίο ΓΣ του συλλόγου.

Περισσότερα...