Άσκηση ετοιμότητας Σαμαρειτών διασωστών του Ε.Ε.Σ.

askisi samarites 02Το Σάββατο στις 03/12/2011 το απόγευμα στο Αλσύλιο μας με τη βοήθεια των Φίλων Του Δάσους, πραγματοποίησαν οι Σαμαρείτες - Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μια άσκηση ετοιμότητας.

Μας ζητήθηκε να υπάρχουν 5 εώς 6 άτομα σκόρπια στα 120 στρέμματα δεντροφυτεμένης έκτασης τραυματισμένα από διάφορους λόγους, από τη δύσκολη θέση που βρισκόμασταν να βρούμε εθελοντές έτοιμους να ξεπαγιάσουν το βραδάκι του Σαββάτου ήρθαν και μας έβγαλαν οι

Περισσότερα...

Συντήρηση Κήπου

syntirisi kypou 08Με μια προσπάθεια, τις περισσότερες φορές, δε μπορούμε να έχουμε μόνιμα αποτελέσματα, έτσι εδώ και δύο χρόνια μετά την δεντροφύτευση στο 8Ο Δημ. Σχολείο Νεάπολης κάθε χρόνο την άνοιξη προσπαθούμε να προσφέρουμε στα δεντράκια τη απαραίτητη εργασία που χρειάζονται  για να έχουνε και αυτά ένα καθαρό και συγυρισμένο περιβάλλον , όπως ακριβώς και ένα παιδικό δωμάτιο.

Περισσότερα...

Ημέρα Εθελοντικών Οργανώσεων

DSCN1603Τη Κυριακή 2 ιανουαρίου 2011, η Φίλοι του Δάσους συμμετείχαν στην ημέρα εθελντικών οργανώσεων, με παρουσία στον πεζόδρομο της οδού Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη κια ενημέρωναν τον κόσμο για τον εθελοντισμό. Επίσης με τη συμμετοχή πολλών περαστικών, ζωγραφίσαμε το μεγάλο πανώ με το σύνθημα:

Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα...